Voimavaroja arkeen avokurssi Kouvola

Hei Neuroliiton jäsen,

oletko huomannut että järjestämme avokurssin Kouvolassa kevään aikana!

Alla lisää tietoa kurssista ja linkki hakulomakkeeseen. Kurssi on ilmainen. Hakuaika päättyy 12.2, joten ilmoittaudu nyt!

Voimavaroja arkeen, Kouvola

Ajankohta ja kurssipaikka
ti 9.3., ti 23.3., ti 6.4., to 22.4., ti 11.5. ja ti 25.5.2021, klo 16–19, Kouvola, Käpylän Palvelukeskus, Käpylänkatu 30

Hakuaika päättyy
pe 12.2.2021
————————————

Kurssilla kartoitetaan ja pohditaan arjessa tarvittavia voimavaroja ja itsestä huolehtimista sekä suhdetta omaan ympäristöön. Kurssilla pyritään löytämään hyvinvoinnin tueksi omia voimavaroja tukevia ja vahvistavia keinoja. Työskentelymenetelminä ovat ammatillisesti ohjatut ryhmäkeskustelut, pienryhmätyöskentely ja kehotietoisuusharjoitteet.

Kurssi on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville, joiden sairaus ei ole vaikea-asteinen.

Valintakriteerit kursseille

Esteitä kurssivalinnalle

Kurssi on osallistujille maksuton.

”Keskustelujen alustukset johdattivat osallistujat antoisiin keskusteluihin, joita sitten ohjaajat osasivat tiivistää. Keskustelujen sisällöt vastasivat hyvin kurssille asettamiini tavoitteisiin. Erittäin hyödyllisinä koin erilaiset kurssilla tehdyt mielikuvaharjoitukset ja stressin vähentämiseen liittyvät rentoutusharjoitukset.”

Hae kurssille »

Lisätietoja

kuntoutussuunnittelija
Annika Ingves
puh. 0400 231 898
annika.ingves@neuroliitto.fi